Pers

Leerlingen uit Torhout en Oostende pakken prijzen in finale I love IT

wo 23 mei 2012

Maandag 21 mei vond de finale van I love IT plaats in het FablabXL van de Erasmushogeschool Brussel. I love IT wil jongeren via workshops aanzetten tot studies informatica en technologie om zo op termijn het tekort op de arbeidsmarkt aan te pakken. Leerlingen uit Torhout en Oostende vielen in de prijzen met hun ontwerpen.
lees meer...

KTA Halle maken robots aan de EhB

vr 17 februari 2012

De workshop kaderde binnen het project 'I love IT', dat jongeren van de derde graad middelbaar onderwijs warm moet maken om verder te studeren in een technische of ICT-gerelateerde opleiding.
lees meer...

Anneessens Funck maakt robots aan de EhB

vr 17 februari 2012

De leerlingen van de derde graad Informaticabeheer van Anneessens Funck uit Brussel maakten gisteren zelf robots in de Erasmushogeschool. De workshop kaderde in het project I love IT, dat jongeren van de derde graad warm moet maken om verder te studeren in een technische of ICT-gerelateerde opleiding.
lees meer...

Anneessens Funck en KTA Halle op TVBrussel

vr 17 februari 2012

De Erasmushogeschool speelt in op de grote vraag naar technisch geschoold personeel in de technologiesector. Ze organiseren een workshop waar middelbare scholieren kennis kunnen maken met de voordelen van een technisch beroep.
lees meer...

Hoe jongeren warm maken voor IT

vr 17 februari 2012

De bedrijfswereld kampt met een nijpend tekort aan IT-profielen. Ondernemingen moeten zowel de dringendste branden blussen als strategieën op langere termijn bedenken. Ook nemen ze al geruime tijd deel aan het debat over de manieren om jongeren (weer) warm te krijgen voor informatica. Een werk van lange adem.
lees meer...

Lennikse en Liedekerkse jongeren ontdekken het vervoer van morgen bij de MIVB

za 11 februari 2012

LENNIK / LIEDEKERKE / HAREN - Metrostations op zonne-energie, automatische metro's, ... Ooit was dit een sciencefictionverhaal, maar vandaag is de technologie voorhanden. Nu alleen nog de werkkrachten vinden om ze te maken. Daarom nodigde de MIVB, in het kader van het project I love IT, vandaag ruim 50 Lennikse en Liedekerkse jongeren uit om te proeven van het vervoer van de toekomst.
lees meer...

I love IT maakt jongeren warm voor technologie - 25/01/2012 IBM day

wo 25 januari 2012

BRUSSEL - - Zo'n dertig leerlingen van het KTA Gent en het Lodewijscollege in Lokeren bezochten dinsdag het technologiebedrijf IBM. Het bezoek kadert in het ‘I Love IT'-project. Dat moet jongeren aanmoedigen om de wetenschap of technologie te ontdekken. Het was met veel enthousiasme dat de leerlingen op het einde van hun bezoek bij technologiebedrijf IBM in Brussel hun projecten konden voorstellen aan elkaar. Tijdens een brainstormsessie, voorafgegaan door enkele hoorcolleges, bedachten de leerlingen in groepjes ideeën voor de toekomst. Die moesten ze dan bijvoorbeeld aan criteria als haalbaarheid, prijs of doelgroep onderwerpen.
lees meer...

Ledebergse school redt ‘flikkerend zebrapad’

di 11 mei 2010

Vijf leerlingen van Benedictuspoort Ledeberg hebben de wedstrijd ‘I Love IT’ gewonnen. Ze vielen in de prijzen met een opmerkelijk idee: een manier om het ‘flikkerend zebrapad’ aan de Burggravenlaan eindelijk te doen werken.
lees meer...

BenedictusPoort in de prijzen

vr 7 mei 2010

Een groepje leerlingen Informa- ticabeheer en Boekhouden-In- formatica van de Benedictus- Poort Ledeberg heeft de finale ge- wonnen van I love IT. I love IT is een project van Vlaamse universiteiten en hogescholen dat jongeren creatief wil laten omspringen met technologie.
lees meer...

Lichtgevende rugzak wint finale I love IT

wo 5 mei 2010

Een innovatieve rugzak vol praktische gadgets die de drager ervan zichtbaarder maakt. Met dat project heeft een leerlingengroep van het Sint-Lodewijkscollege de hoofdprijs van de wedstrijd I love IT op zak gestoken.
lees meer...

Leerlingen winnen 'I love IT' dankzij hightech rugzak

di 4 mei 2010

Lokeren Een groepje leerlingen van het Sint-Lodewijkscollege in Lokeren won de finale van 'I love IT', met het prototype van een veilige eigentijdse rugzak.
lees meer...

Interview Ochtendpost met winnaars Sint-Lodewijkscollege Lokeren

zo 2 mei 2010

Interview in Ochtendpost (radio 2) met Pascal Debruyne, leerkracht van de winnende klas "Team Lokeren" van het Sint-Lodewijkscollege Lokeren dat I love IT editie 2010 won met een eigentijdse veilige rugzak
lees meer...

Leerlingen Sint-Lodewijkscollege winnen I love IT met innovatieve rugzak

vr 30 april 2010

Een groepje leerlingen van het Sint-Lodewijkscollege in Lokeren heeft de finale gewonnen van I love IT. Ze overtuigden de jury met een prototype van hun Flec-bag, een eigentijdse rugzak die de drager ’s nachts extra zichtbaar maakt. Voor hun hoofdprijs, een zeiltocht met de hele klas op het IJsselmeer, reizen ze binnenkort af naar Nederland. I love IT is een project van Vlaamse universiteiten en hogescholen dat jongeren creatief wil laten omspringen met technologie.
lees meer...

I Love IT beloont innovatieve jeugd

wo 28 april 2010

Uitvinderswedstrijd maakt jongeren warm voor job De winnaars van I Love IT 2010, een uitvinderswedstrijd rond groene en innovatieve technologie, zijn bekend. Voor de uitwerking van hun prototypes kregen de jongeren hulp van bedrijven uit de sector.
lees meer...

I Love IT beloont innovatieve jeugd

wo 28 april 2010

Uitvinderswedstrijd maakt jongeren warm voor job De winnaars van I Love IT 2010, een uitvinderswedstrijd rond groene en innovatieve technologie, zijn bekend. Voor de uitwerking van hun prototypes kregen de jongeren hulp van bedrijven uit de sector.
lees meer...

Leerlingen warmgemaakt voor carrière in IT

wo 3 maart 2010

Om leerlingen warm te maken voor technologie, werd ‘I love IT' opgericht. Leerlingen leren er werken aan de technologie van de toekomst.
lees meer...

Zapper zonder batterij valt in de smaak

wo 3 maart 2010

Leerlingen van Ursulinen Mechelen en COLOMAplus hebben een bezoek gebracht aan Telenet. In het kader van het I love IT-project stelen ze er hun milieuvriendelijke uitvindingen voor.
lees meer...

Leerlingen houden van IT

wo 3 maart 2010

Twee klassen van de Mechelse scholen Ursulinen en Colomaplus brachten gisteren een bezoek aan Telenet naar aanleiding van het project I love IT. De inspiratie die ze opdeden tijdens een rondleiding konden ze meteen daarna gebruiken voor de opdracht: bedenk een innovatieve en duurzame toepassing rond digitale tv, internet en telefonie.
lees meer...

Minister Lieten bezoekt Telenet en I love IT

wo 3 maart 2010

Bekijk de RTV-reportage!
lees meer...

Scholieren werken aan groene stroom

vr 8 januari 2010

Leerlingen van het Ensorinstituut in Oostende ontwikkelen tegels die trillingen kunnen omzetten naar energie. Met de trillingen die de leerlingen van de school maken bij het stappen, rennen en springen op de speelplaats, zal de school een deel van haar energie kunnen opwekken. Een andere groep ontwikkelt een hybride laptop die zowel op elektriciteit, zonne-energie als beweging werkt.
lees meer...

1 Love IT uitgebreider dan vorig jaar

wo 2 december 2009

Ook dit schooljaar wordt I Love IT georganiseerd De competitie die jongeren enthousiast wil maken voor informatica en technologie wordt zelfs nog uitgebreid.
lees meer...

Jong gemotiveerd, oud gedaan (DataNewsGuide, 27 juni 2008)

za 27 juni 2009

In een poging om de instroom van jonge ict'ers op de arbeidsmarkt te bevorderen, slaan een aantal onderwijsinstellingen de handen in elkaar. I love IT is een educatief project met de steun van Agoria en Atel en centen van de Vlaamse Overheid. Opvallend is de jonge doelgroep van 14- en 15-jarigen. (Artikel niet online beschikbaar).
lees meer...

MIVB toont jongeren de weg naar technologie (Metro, 25 mei 2009)

ma 25 mei 2009

Een intelligent kledingstuk ontwerpen. Voor die uitdagingen stonden 1100 jongeren tussen 14 en 18 jaar. De leerlingen gingen daarvoor ten rade bij verschillende bedrijven. Ook de MIVB deed mee en dompelde de jongeren met meerdere workshops onder in de wereld van de technologie
lees meer...

La STIB conduit les jeunes sur la voie de la technologie (Metro, 25 mei 2009)

ma 25 mei 2009

Dessiner un vêtement intelligent 1 100 jeunes de 14 à 18 ans ont relevé ce défi Les élèves ont cherché conseil auprès de différentes entreprises La STIB a apporté son concours et grâce à différents ateliers a plongé les jeunes dans le monde de la technologie.
lees meer...

Op zoek naar de nieuwe Gobelijns (De Standaard, 19 mei 2009)

di 19 mei 2009

‘Bedenk een intelligent kledingstuk.' Zestien teams van jonge bollebozen kwamen zaterdag hun antwoord op die uitdaging voorstellen op de finale van het I Love IT-project.
lees meer...

Intelligente pyjama wint 'I Love IT' wedstrijd (DataNews, 18 mei 2009)

ma 18 mei 2009

Intelligente pyjama wint 'I Love IT' wedstrijd 18 mei 2009 -- Kristof.Van.der.Stadt@datanews.be">Kristof Van der Stadt 1.100 jongeren hebben deelgenomen aan de 'I Love IT' wedstrijd. Winnaar werd uiteindelijk het Koninklijk Atheneum Malle met een intelligente pyjama.
lees meer...

Slimme pyjama wint uitvinderswedstrijd

ma 18 mei 2009

In Brussel vond afgelopen vrijdag de finale van I Love IT plaats. Middelbare scholieren mochten op deze uitvindersbeurs hun idee van slimme kleding voorstellen. ZDNet ging een kijkje nemen en was aangenaam verrast.
lees meer...

Live verslag van op de finale (FM Brussel, 15 mei 2009)

vr 15 mei 2009

Interviews met de deelnemers met de vliegende reporter van FM Brussel vanop de finale van I love IT (uitzending niet online beschikbaar)
lees meer...

Interview met KA Etterbeek (Radio 2, 14 mei 2009)

do 14 mei 2009

Interview met Sophie Allein, leerkracht KA Etterbeek, die samen met haar klas de PantsUp ontwierp. Deze intelligente broek rolt vanzelf op bij warm weer.
lees meer...

Leerlingen ontwerpen broek die vanzelf oprolt (Het Laatste Nieuws, 14 mei 2009)

do 14 mei 2009

De leerlingen van het Koninklijk Atheneum Etterbeek hebben een broek ontworpen die bij warm weer vanzelf korter wordt.
lees meer...

Creativiteit troef onder deelnemers I Love IT

ma 11 mei 2009

Een T-shirt dat aangeeft of je te veel gedronken hebt, een lange broek die zichzelf inkort wanneer het te warm wordt of voetbaltruitjes die alarm slaan wanneer de speler buitenspel staat. Het zijn zomaar enkele inzendingen voor de Belgische ontwerpwedstrijd I Love IT, waarvan vrijdag de finale plaatsvindt.
lees meer...

Syntra Vlaanderen - Ondernemersweek (Youtube)

ma 4 mei 2009

Reportage van Syntra Vlaanderen (Competento) over de I-love-IT workshop in het Soint-Anna-college te Antwerpen. De workshop werd gegeven door Wim Gelders, TALLIC.
lees meer...

Met ICT-diploma zit je op rozen (Het Nieuwsblad, 23 maart 2009)

ma 23 maart 2009

Een opleiding van informaticus is een garantie voor een vaste baan, ook in crisistijden. In Brussel en Vlaams-Brabant hebben bedrijven duizenden jobaanbiedingen voor ICT-mensen. Helaas kiezen te weinig jonge mensen voor deze studierichting.
lees meer...

IT-opleiding zkt. studenten (Metro, 6 febr. 2009)

vr 6 februari 2009

De belangrijkste oorzaak voor het tekort aan IT-profielen op de arbeidsmarkt is niet ver te zoeken. Het aanbod aan studenten informatica is gewoonweg te klein om aan de vraag naar informatici te voldoen. Ook de toestroom van jonge ingenieurs is nauwelijks groter. Hoe kan je jongeren doen warmlopen voor IT-beroepen, en waar zijn ze tegenwoordig eigenlijk naar op zoek? Deze en nog andere vragen legden we tijdens een door Metro georganiseerd debat voor aan een aantal rekruteringsverantwoordelijken die op zoek zijn naar IT-profielen.
lees meer...

Leerlingen ontwerpen intelligente kledij (DataNews, 6 febr. 2009)

vr 6 februari 2009

IBM ontving vorige week een twintigtal leerlingen uit het secundair onderwijs in het kader van I love IT, een educatief project met steun van Agoria het opleidingscentrum Atel en de Vlaamse Overheid. De Vrije Universiteit Brussel werkte samen met de Erasmushogeschool de Hogeschool West Vlaanderen en de Hogeschool Gent het concept uit.(artikel niet online beschikbaar)
lees meer...

Jongeren ontwerpen intelligente gadgets (Het Nieuwsblad, 6 febr. 2009)

vr 6 februari 2009

Om jongeren te stimuleren om voor technologische studierichtingen te kiezen, werd het 'I Love IT'-project opgericht. In kleine groepjes werken jongeren een intelligent kledingstuk of gadget uit. Telecomreus Telenet zet hen op weg en biedt ondersteuning.
lees meer...

Scheppersinstituut brainstormt over intelligente kledij (Het Laatste Nieuws, 6 febr. 2009)

vr 6 februari 2009

Mechelen Leerlingen van het Scheppersinstituut namen gisteren bij Telenet in Mechelen deel aan een workshop in het kader van 'I love IT'. Ze brainstormden er met specialisten over de uitdaging van het project: een intelligent kledingstuk uitvinden. De ideeën varieerden van een T-shirt met ingebouwde afstandsbediening tot een jas met ingebouwd televisiescherm.
lees meer...

Veel jobs in de technologiesector (VTM Nieuws, 5 febr. 2009)

do 5 februari 2009


lees meer...

Interview met project coordinator Bart Verheecke

do 5 februari 2009

Interview van Sigrid Spruyt met Bart Verheecke (Erasmushogeschool Brussel) over het doel en de werking van I love IT
lees meer...

Promotie IT-sector bij Telenet (RTV, 5 febr. 2009)

do 5 februari 2009

De leerlingen van het 4de jaar Wiskunde-Wetenschappen van het Scheppersinstituut van Mechelen mogen een kijkje nemen achter de schermen van de digitale televisie bij Telenet. Het bezoek kadert in het project I Love IT. Nog te weinig jongeren kiezen voor wetenschap of technologie wat betreft hun studie. Bekijk de reportage online.
lees meer...

De slimste broek ter wereld (Knack Weekend.be, 3 febr. 2009)

di 3 februari 2009

Jongeren warm maken voor wetenschap en technologie is geen eenvoudige opdracht. Hogescholen, universiteiten en bedrijven bundelden hun krachten en ontwikkelden het I-love-IT-project om toekomstige studenten aan te trekken. Een van de opdrachten is het ontwerpen van een intelligent kledingstuk.
lees meer...

I-love-IT maakt jongeren warm voor technologie (Metro, 3 febr. 2009)

di 3 februari 2009

Sinds januari loopt het I-love-IT project, dat jongeren wil introduceren in de wereld van technologie en wetenschap. Met het project mikken hogescholen, universiteiten en een dertigtal bedrijven op 14- tot 16-jarigen die nog voor hun studiekeuze staan.
lees meer...

De I love IT technologiedag bij IBM (FM Brussel, 13 jan. 2009)

di 13 januari 2009

De VUB en de Erasmushogeschool Brussel stampten samen het jongerenproject 'i love it' uit de grond. het wil jongeren warm maken voor informatica en technologie. computerfabrikant ibm doet mee en ook vliegende reporter said is van de partij.
lees meer...

Bowlingcomputer herkent gezichten (Het Laatste Nieuws, 13 jan. 2009)

di 13 januari 2009

Veertig leerlingen van het KTA Oostende kwamen bowlen in het sportcentrum van Deerlijk. Een computersysteem met gezichtsherkenning toonde hen films en foto's van de hoogtepunten van het spel. Het Deerlijkse bedrijf VisionWare ontwikkelde het systeem.
lees meer...

Herbeleef een avondje bowlen op Internet of DVD (Het Nieuwsblad, 13 jan. 2009)

di 13 januari 2009

Twee klassen van het Oostendse Ensorinstituut maakten gistermiddag kennis met 'futuristisch bowlen'. Zes banen in het sportcentrum zijn uitgerust met schermen waarop elke speler meteen zijn worp in foto of film te zien krijgt. De beelden belanden later ook op internet.
lees meer...

I love IT maakt jongeren warm voor technologische opleiding (FocusTV en WTV, 12 jan. 2009)

ma 12 januari 2009

In Deerlijk is vanmiddag het project I Love IT gestart. Dat moet jongeren overhalen om te kiezen voor een technologische opleiding. Met een bijzonder spelletje bowling, met intelligente camera's, kregen leerlingen uit Oostende vanmiddag het bewijs dat technologie werkt.
lees meer...

Onderzoekscentrum helpt scholieren bij ontwerpwedstrijd (De Standaard, 12 jan. 2009)

ma 12 januari 2009

Leerlingen in heel Vlaanderen worden de komende maanden uitgedaagd intelligente kleding te ontwerpen. Ze kunnen daarbij rekenen op de hulp van gespecialiseerde bedrijven. Centexbel uit Zwijnaarde beet vorige week de spits af.
lees meer...

Centexbel spoort talent op (Het Laatste Nieuws, 9 jan. 2009)

vr 9 januari 2009

Het bedrijf Centexbel, in het Textielpark van Zwijnaarde, ontving gisteren een twintigtal leerlingen van het middelbaar onderwijs. Ze kwamen er inspiratie opdoen voor de wedstrijd ‘I love IT', die leerlingen uitdaagt intelligente kledij te ontwerpen.
lees meer...

Webtip van de dag: I love IT (Zita, 15 dec. 2008)

ma 15 december 2008


lees meer...

I Love IT: Ontwerp een intelligent kledingstuk met je klas (9 lives, 13 dec. 2008)

za 13 december 2008


lees meer...

Wedstrijd zoekt ontwerpers voor intelligente kleding (ZDNet.be, 28 nov. 2008)

vr 28 november 2008

Tot 30 januari kunnen teams zich inschrijven voor de I Love IT-wedstrijd. De bedoeling is dat Belgische scholen en studenten een intelligent kledingstuk bedenken.
lees meer...

Jongeren warm maken voor IT (Working in ICT, . 21 nov. 2008)

vr 21 november 2008

Verschenen als bijlage van Data News, Business ICT, Trends en Bizz - Het nijpend tekort aan it'ers zal niet opgelost worden zolang jongeren niet kiezen voor it-opleidingen.
lees meer...

' I Love IT' moet ict hip maken (Data News, 29 mei 2008)

do 29 mei 2008

Om de instroom van jonge ict'ers op de arbeidsmarkt te bevorderen, slaan een aantal onderwijsinstellingen de handen in elkaar. I Love IT is een educatief project met steun van Agoria en Atel en centen van de Vlaamse Overheid.
lees meer...


Alle berichten

• 23 mei 2012: Leerlingen uit Torhout en Oostende pakken prijzen in finale I love IT
• 17 februari 2012: KTA Halle maken robots aan de EhB
• 17 februari 2012: Anneessens Funck maakt robots aan de EhB
• 17 februari 2012: Anneessens Funck en KTA Halle op TVBrussel
• 17 februari 2012: Hoe jongeren warm maken voor IT
• 11 februari 2012: Lennikse en Liedekerkse jongeren ontdekken het vervoer van morgen bij de MIVB
• 25 januari 2012: I love IT maakt jongeren warm voor technologie - 25/01/2012 IBM day
• 11 mei 2010: Ledebergse school redt ‘flikkerend zebrapad’
• 07 mei 2010: BenedictusPoort in de prijzen
• 05 mei 2010: Lichtgevende rugzak wint finale I love IT
• 04 mei 2010: Leerlingen winnen 'I love IT' dankzij hightech rugzak
• 02 mei 2010: Interview Ochtendpost met winnaars Sint-Lodewijkscollege Lokeren
• 30 april 2010: Leerlingen Sint-Lodewijkscollege winnen I love IT met innovatieve rugzak
• 28 april 2010: I Love IT beloont innovatieve jeugd
• 28 april 2010: I Love IT beloont innovatieve jeugd
• 03 maart 2010: Leerlingen warmgemaakt voor carrière in IT
• 03 maart 2010: Zapper zonder batterij valt in de smaak
• 03 maart 2010: Leerlingen houden van IT
• 03 maart 2010: Minister Lieten bezoekt Telenet en I love IT
• 08 januari 2010: Scholieren werken aan groene stroom
• 02 december 2009: 1 Love IT uitgebreider dan vorig jaar
• 27 juni 2009: Jong gemotiveerd, oud gedaan (DataNewsGuide, 27 juni 2008)
• 25 mei 2009: MIVB toont jongeren de weg naar technologie (Metro, 25 mei 2009)
• 25 mei 2009: La STIB conduit les jeunes sur la voie de la technologie (Metro, 25 mei 2009)
• 19 mei 2009: Op zoek naar de nieuwe Gobelijns (De Standaard, 19 mei 2009)
• 18 mei 2009: Intelligente pyjama wint 'I Love IT' wedstrijd (DataNews, 18 mei 2009)
• 18 mei 2009: Slimme pyjama wint uitvinderswedstrijd
• 15 mei 2009: Live verslag van op de finale (FM Brussel, 15 mei 2009)
• 14 mei 2009: Interview met KA Etterbeek (Radio 2, 14 mei 2009)
• 14 mei 2009: Leerlingen ontwerpen broek die vanzelf oprolt (Het Laatste Nieuws, 14 mei 2009)
• 11 mei 2009: Creativiteit troef onder deelnemers I Love IT
• 04 mei 2009: Syntra Vlaanderen - Ondernemersweek (Youtube)
• 23 maart 2009: Met ICT-diploma zit je op rozen (Het Nieuwsblad, 23 maart 2009)
• 06 februari 2009: IT-opleiding zkt. studenten (Metro, 6 febr. 2009)
• 06 februari 2009: Leerlingen ontwerpen intelligente kledij (DataNews, 6 febr. 2009)
• 06 februari 2009: Jongeren ontwerpen intelligente gadgets (Het Nieuwsblad, 6 febr. 2009)
• 06 februari 2009: Scheppersinstituut brainstormt over intelligente kledij (Het Laatste Nieuws, 6 febr. 2009)
• 05 februari 2009: Veel jobs in de technologiesector (VTM Nieuws, 5 febr. 2009)
• 05 februari 2009: Interview met project coordinator Bart Verheecke
• 05 februari 2009: Promotie IT-sector bij Telenet (RTV, 5 febr. 2009)
• 03 februari 2009: De slimste broek ter wereld (Knack Weekend.be, 3 febr. 2009)
• 03 februari 2009: I-love-IT maakt jongeren warm voor technologie (Metro, 3 febr. 2009)
• 13 januari 2009: De I love IT technologiedag bij IBM (FM Brussel, 13 jan. 2009)
• 13 januari 2009: Bowlingcomputer herkent gezichten (Het Laatste Nieuws, 13 jan. 2009)
• 13 januari 2009: Herbeleef een avondje bowlen op Internet of DVD (Het Nieuwsblad, 13 jan. 2009)
• 12 januari 2009: I love IT maakt jongeren warm voor technologische opleiding (FocusTV en WTV, 12 jan. 2009)
• 12 januari 2009: Onderzoekscentrum helpt scholieren bij ontwerpwedstrijd (De Standaard, 12 jan. 2009)
• 09 januari 2009: Centexbel spoort talent op (Het Laatste Nieuws, 9 jan. 2009)
• 15 december 2008: Webtip van de dag: I love IT (Zita, 15 dec. 2008)
• 13 december 2008: I Love IT: Ontwerp een intelligent kledingstuk met je klas (9 lives, 13 dec. 2008)
• 28 november 2008: Wedstrijd zoekt ontwerpers voor intelligente kleding (ZDNet.be, 28 nov. 2008)
• 21 november 2008: Jongeren warm maken voor IT (Working in ICT, . 21 nov. 2008)
• 29 mei 2008: ' I Love IT' moet ict hip maken (Data News, 29 mei 2008)

 

rss